Пастела – шлаг пена

Шлаг пената и кремовите користете ги за декорација на торта, овошна салата и сѐ што може да ја разбуди вашата фантазија. Со малку вештина до максимално уживање и прекрасен изглед на вашиот специјалитет.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Производи кои се неизоставен дел на секоја кујна