Стоби Флипс со вкус на сирење

Стоби Флипс со вкус на сирење е производ со врвен квалитет, создаден како спој на впечатливиот оригинален вкус на Стоби Флипс, зачинет со неодолив вкус на најдоброто сирење.

Посебната арома на сирење и уникатниот вкус, ги прават Стоби Флипс со вкус на сирење идеални за сите генерации – од оние најмалите кои се во постојана потрага по нови вкусови, па сѐ до оние кои го обожуваат вкусот на традицијата, вкусот со кој израснале.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Продолжи да грицкаш и пробај ги другите вкусови