Топстер – чоколаден прелив

Чоколадниот прелив Топстер од Витаминка претставува извонреден и незаменлив прилог на голем број десерти. Може да се се користи како декорација на пудинзи, шлагови, торти, сладоледи и слично.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Производи кои се неизоставен дел на секоја кујна