Active bonbone

qershisë

Bonbonet e reja Active me shije freskuese të qershisë nuk përmbajnë sheqer dhe janë të pasuruara me vitaminë C dhe guaranë.

Active bonbone

mollës

Bonbonet e reja Active me shije freskuese të mollës nuk përmbajnë sheqer dhe janë të pasuruara me vitaminë C dhe guaranë.

Active bonbone

mango

Bonbonet e reja Active me shije freskuese të mangos nuk përmbajnë sheqer dhe janë të pasuruara me vitaminë C dhe guaranë.

Active bonbone

rrushit

Bonbonet e reja Active me shije freskuese të rrushit të frëngut nuk përmbajnë sheqer dhe janë të pasuruara me vitaminë C dhe guaranë.