Cevitana

portokall i kuqërremtë

Cevitana është pluhur instant për përgatitjen e pijes freskuese me vitamina dhe përmban 9 vitamina (B1, B2, B6, B12, C, E, Nikotinamid, Acid pantotenik, Acidi folik).

Cevitana

portokall

Cevitana është pluhur instant për përgatitjen e pijes freskuese me vitamina dhe përmban 9 vitamina (B1, B2, B6, B12, C, E, Nikotinamid, Acid pantotenik, Acidi folik).

Cevitana

Limon

Cevitana është pluhur instant për përgatitjen e pijes freskuese me vitamina dhe përmban 9 vitamina (B1, B2, B6, B12, C, E, Nikotinamid, Acid pantotenik, Acidi folik).

Cevitana

ananas

Cevitana është pluhur instant për përgatitjen e pijes freskuese me vitamina dhe përmban 9 vitamina (B1, B2, B6, B12, C, E, Nikotinamid, Acid pantotenik, Acidi folik).

Cevitana

mango

Cevitana është pluhur instant për përgatitjen e pijes freskuese me vitamina dhe përmban 9 vitamina (B1, B2, B6, B12, C, E, Nikotinamid, Acid pantotenik, Acidi folik).

Cevitana

grejpfrut

Cevitana është pluhur instant për përgatitjen e pijes freskuese me vitamina dhe përmban 9 vitamina (B1, B2, B6, B12, C, E, Nikotinamid, Acid pantotenik, Acidi folik).

Cevitana

mint dhe limon

Cevitana është pluhur instant për përgatitjen e pijes freskuese me vitamina dhe përmban 9 vitamina (B1, B2, B6, B12, C, E, Nikotinamid, Acid pantotenik, Acidi folik).

Cevitana

limon dhe bosel

Cevitana është pluhur instant për përgatitjen e pijes freskuese me vitamina dhe përmban 8 vitamina (B1, B6, B12, C, E, Nikotinamid, Acid pantotenik, Acidi folik).