Tuister

salcë çokollate 950gr

Salca prej çokollate Tuister nga Vitaminka paraqet pjesë të pazëvendësueshme dhe të shkëlqyer të një numri të madhe të desertëve.

Tuister

luleshtrydhe 350gr

Salca prej luleshtrydhe Tuister nga Vitaminka paraqet pjesë të pazëvendësueshme dhe të shkëlqyer të një numri të madh të desertëve.

Tuister

luleshtrydhe 950gr

Salca prej luleshtrydhe Tuister nga Vitaminka paraqet pjesë të pazëvendësueshme dhe të shkëlqyer të një numri të madh të desertëve.