PASTELA

Puding me shije limoni

Pudingë të lehtë dhe të thjeshtë për përgatitje, të cilët mund t’i ofroni të ngrohtë ose të ftohtë janë ëmbëlsirë e përkryer me çdo ushqim.

PASTELA

Puding me shije kokosi

Pudingë të lehtë dhe të thjeshtë për përgatitje, të cilët mund t’i ofroni të ngrohtë ose të ftohtë janë ëmbëlsirë e përkryer me çdo ushqim.

Krem

puding vanilje

Lehtë dhe thjeshtë për tu përgatitur, pudingë që mund të shërbehen të nxehta dhe të ftohta janë desert i përkryer me çdo ushqim.

Puding

vanilje

Lehtë dhe thjeshtë për tu përgatitur, pudingë që mund të shërbehen të nxehta dhe të ftohta janë desert i përkryer me çdo ushqim.

Krem

puding çokollatë

Lehtë dhe thjeshtë për tu përgatitur, pudingë që mund të shërbehen të nxehta dhe të ftohta janë desert i përkryer me çdo ushqim.

Puding

çokollatë

Lehtë dhe thjeshtë për tu përgatitur, pudingë që mund të shërbehen të nxehta dhe të ftohta janë desert i përkryer me çdo ushqim.

Puding

luleshtrydhe

Lehtë dhe thjeshtë për tu përgatitur, pudingë që mund të shërbehen të nxehta dhe të ftohta janë desert i përkryer me çdo ushqim.

Puding

karamelë

Lehtë dhe thjeshtë për tu përgatitur, pudingë që mund të shërbehen të nxehta dhe të ftohta janë desert i përkryer me çdo ushqim.

Puding

fruta pylli

Lehtë dhe thjeshtë për tu përgatitur, pudingë që mund të shërbehen të nxehta dhe të ftohta janë desert i përkryer me çdo ushqim.