Sirius

me krem kokosi

Çokollata Sirius e prodhuar me shumë dashuri nga çokollata më cilësore me qumësht e mbushur me krem kokosi për gjithë adhuruesit e shijes së kokosit.

Sirius

krem karamele

Çokollata Sirius e prodhuar me shumë dashuri nga çokollata më cilësore me qumësht e mbushur me krem karamele.

Sirius

Krem lajthish

Çokollata Sirius e prodhuar me shumë dashuri nga çokollata më cilësore me qumësht e mbushur me krem lajthish, rekomandohet veçanërisht për adhuruesit e shijes klasike të lajthisë.

Sirius

Lajthi me krispi

Çokollata Sirius e prodhuar me shumë dashuri nga çokollata më cilësore me qumësht e mbushur me krem me shije lajthish dhe kokrra të thata orizi.

Sirius

Krem kokosi me krispi

Çokollata Sirius e prodhuar me shumë dashuri nga çokollata më cilësore me qumësht e mbushur me krem kokosi dhe kokrra të thata orizi.