СИРИУС

СО КОКОС КРЕМ

Сириус чоколадо произведено со многу љубов од најквалитетното млечно чоколадо полнето со кокосов крем за сите оние што го обожаваат вкусот на кокос.

СИРИУС

ЛЕШНИК КРЕМ

Сириус чоколадо произведено со многу љубов од најквалитетното млечно чоколадо полнето со крем од лешник, особено препорачливо за сите оние што го обожаваат класичниот вкусот на лешник.

СИРИУС

МЛЕЧЕН БЕЛ КРЕМ

Сириус чоколадо произведено со многу љубов од најквалитетното млечно чоколадо полнето со млечен бел крем.