Topster

salcë çokollate

Salca prej çokollate Topster nga Vitaminka paraqet pjesë të pazëvendësueshme dhe të shkëlqyer të një numri të madhe të desertëve.

Topster

luleshtrydhe

Salca prej luleshtrydhe Topster nga Vitaminka paraqet pjesë të pazëvendësueshme dhe të shkëlqyer të një numri të madh të desertëve.

Topster

karamele

Salca prej karamele Topster nga Vitaminka paraqet pjesë të pazëvendësueshme dhe të shkëlqyer të një numri të madh të desertëve.