Топстер

јагода

Преливот од јагоди Топстер од Витаминка претставува извонреден и незаменлив прилог на голем број десерти.

Топстер

карамел

Преливот од карамела Топстер од Витаминка претставува извонреден и незаменлив прилог на голем број десерти.