Cevitana bonbona portokall

Shija e pijes tuaj të preferuar me vitamina Cevitana e Vitaminkës, tani vjen edhe me bonbonet e reja Cevitana të Vitaminkës! Ndjeni freskinë e përkryer me shijen e lëngut tuaj të preferuar!

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Për terapi të plotë freskuese, hulumtoi edhe shijet tjera