Цевитана бонбони портокал

Вашиот омилен вкус на витаминскиот напиток Цевитана на Витаминка, отсега доаѓа и во новите бонбони Цевитана на Витаминка! Почувствувајте го совршеното освежување со вкусот на вашиот омилен сок!

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
За комплетна освежителна терапија, истражи ги и другите вкусови