My chokos

My chokos – vezë prej çokollate të mbushura me krem qumështi dhe krispi 120 gr.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Gjërat e ëmbla shkojnë në çift. Provo edhe ndonjë nga shijet tjera.