Çokollata ÇOKO-KIDS

Tradita, dashuria dhe shkathtësia janë pjesë përbërëse e prodhimeve të çokollatës nga Vitaminka. Çdo herë vëmendje të veçantë ju kushtojmë fëmijëve dhe prodhimeve të bëra enkas për ta. I tillë është rasti edhe me çokollatën për fëmijë Çoko-Kids e cila prodhohet sipas teknologjive më bashkëkohore nga përbërës të zgjedhur dhe cilësor, i bërë në veçanti për më të vegjlit të cilit çdo herë dinë të gëzohen pa rezervë.

Përbërja

Çokollata me qumësht “Çoko-Kids” prodhohet sipas teknologjive më bashkëkohore nga përbërës të zgjedhur dhe cilësor.

Shikoni ambalazhet dhe paketimet e ndryshme në slajderin
Gjërat e ëmbla shkojnë në çift. Provo edhe ndonjë nga shijet tjera.