Чоколадо чоко кидс

Традицијата, љубовта и умеењето ги обликуваат чоколадните производи на Витаминка. Секогаш посебно внимание сме посветувале на децата и производите кои се наменети за нив. Таков е случајот и со детското млечно чоколадо Чоко-Кидс кое се произведува со најсовремена технологија од одбрани и рафинирани состојки, специјално направено за најмладите кои секогаш знаат вистински да му се израдуваат.

Состав:
Млечното чоколадо „Чоко-Кидс“ се произведува со современа технологија од одбрани и рафинирани состојки.

Погледнете ги различните амбалажи и пакувања на слајдерот
Слатките работи одат во пар. Пробај и некој од другите вкусови