VITAMINKA SPONSOR GJENERAL I FMCG

Me qëllim që të avancojmë punën tonë, të nxitim ndryshimet në sektorin ku punojmë edhe sivjet jemi përkrahës të përkushtuar të samitit të katërt vjetor FMCG (Fast-moving consumer goods).

Tema kryesore e samitit të sivjetmë ishte digjitalizimi si sfidë e re e kompanive. Në këtë drejtim, njohuritë dhe përvojat e tyre para më shumë se 300 profesionistëve nga menaxhmenti i mesëm edhe ai i lartë, i ndanë dhjetë folës, profesionist të shquar nga sektori i tregtisë me mallra për konsum të gjerë (FMCG) nga Maqedonia, rajoni dhe nga Rusia.

GALERIA E VITAMINKËS SI SPONSOR GJENERAL I FMCG