Јавен повик за акционерско собрание 28.05.2021

 

Јавен повик за учество на акционерите на П.И. „ВИТАМИНКА“ А.Д. Прилеп на Годишно собрание, кое ќе се одржи на ден 28.05.2021 год. (петок).

Повикот може да се преземе тука.