Доделени награди од Стобиранка

Прекрасен сончев ден за доделување на дел од 177те награди на првите стобирачи. Се радувавме заедно со Џетан Цапа кој го освои првиот Toyota Yaris, со Павловска Билјана добитничка на скутерот и со сите останати добитници на ховерборди, телевизори, таблети и смартфони. 

Првото извлекување заврши, стобирајте и очекувајте го второто извлекување на 27.11.2016 година.
Сите фотографии можете да ги погледнете на Facebook страната од Стоби Флипс: 
www.facebook.com/StobiFlips 

 

 

 

 

 

ГАЛЕРИЈА ОД ДОДЕЛЕНИ НАГРАДИ ОД СТОБИРАНКА