Frutti jaffa soft cake

банана

Frutti jaffa soft cake е мек бисквит прелиен со вкусно желе од банана и сето тоа прелиено со квалитетно чоколадо. Претставува одличен деликатес за секоја прилика во секое време!

Frutti jaffa soft cake

ананас

Frutti jaffa soft cake е мек бисквит прелиен со вкусно желе од ананас и сето тоа прелиено со квалитетно чоколадо. Претставува одличен деликатес за секоја прилика во секое време!

Frutti jaffa soft cake

портокал

Frutti jaffa soft cake е мек бисквит прелиен со вкусно желе од портокал и сето тоа прелиено со квалитетно чоколадо.

Frutti jaffa soft cake

вишна

Frutti jaffa soft cake е мек бисквит прелиен со вкусно желе од вишна и сето тоа прелиено со квалитетно чоколадо.

Frutti jaffa soft cake

праска

Frutti jaffa soft cake е мек бисквит прелиен со вкусно желе од праска и сето тоа прелиено со квалитетно чоколадо.

Frutti jaffa soft cake

малина

Frutti jaffa soft cake е мек бисквит прелиен со вкусно желе од малина и сето тоа прелиено со квалитетно чоколадо.