Frutti jaffa soft cake

ananas

Frutti jaffa soft cake është biskotë e butë e lyer me pelte të shijshme ananasi dhe e gjithë kjo e mbuluar me çokollatë cilësore. Paraqet një delikatesë të shkëlqyer për çdo rast dhe në çdo kohë!

Frutti jaffa soft cake

banane

Frutti jaffa soft cake është biskotë e butë e lyer me pelte të shijshme bananeje dhe e gjithë kjo e mbuluar me çokollatë cilësore. Paraqet një delikatesë të shkëlqyer për çdo rast dhe në çdo kohë!

Frutti jaffa soft cake

mjedër

Frutti jaffa soft cake është biskotë e butë e lyer me zhele të shijshme prej mjedre dhe e njëjta e mbuluar mе çokollatë cilësore.