ЛУНА ПРЕМИУМ

18% MЛЕКО

Луна премиум млечен крем направен со 18% млеко, без конзерванси. За вистинските љубители на бел крем.

Луна

млечен крем

За големите љубители на мали задоволства. Млечниот крем на Луна, го разубавува секој оброк со својот благ вкус!