Double Crunch

Drithëra të pasuruara me 8 vitamina për mëngjes. Kombinim i përkryer i topthave të zinj dhe të bardhë me shije çokollate dhe vanilje dhe burim i kalciumit, hekurit dhe fibrave. Mëngjes i përkryer për gjithë familjen. 

Çoka Moka

Drithëra krokante me shije çokollate të pasuruara me 8 vitamina. Ushqim i lehtë dhe i shpejtë, për mëngjes ose darkë.  

Milkos

Kornfleks që magjeps me shijen krokante dhe freskinë. I krijuar për kombinim të ushqimit të ëmbël ose të njelmët, me qumësht ose jogurt. 

Dardo

Drithëra krokante me shije çokollate të pasuruar me 8 vitamina. Zgjidhje e përkryer kur dëshironi ushqim të shpejtë që e adhurojnë më të vegjlit.

Çoko Xhambo

Toptha korkante nga misri me shije çokollate, të pasuruara me 8 vitamina, kalcium dhe hekur. Eksplozion krokant që e adhurojnë fëmijët.