Double Crunch

Житарки за појадок збогатени со 8 витамини. Идеална комбинација на црно бели топчиња со вкус на чоколадо и ванила и извор на калциум, железо и влакна. Совршен оброк за целото семејство.

Чока мока

Kрцкави житарки со чоколаден вкус збогатени со 8 витамини. Лесен и брз оброк, за наутро или навечер.

Милкос

Kорнфлекс кој плени со својата крцкавост и свежина. Создаден за комбинација за благ или солен оброк, со млеко или јогурт.

Дардо

Kрцкави житарки со вкус на чоколадо збогатени со 8 витамини. Совршен избор кога сакате брз оброк кој го обожуваат најмалите.

Чоко Џамбо

Kрцкави топчиња од пченка со вкус на чоколадо, збогатени со 8 витамини, калциум и железо. Експлозија од крцкавост која ја обожуваат децата.