Stobi Flips

Stobi Flips është produkt me cilësi të lartë, i krijuar me përzierje të përsosur të grizit të misrit, me mbushje të kikirikëve të bluar, vajit të lulediellit, kripës dhe dashurisë të madhe.

Stobi Flips

Magnus Hot & Spicy

Flipsi i madh dhe djegës që bën çdo gjë tjetër të duket e vogël, tani edhe me shije pikante (djegëse)! Stobi flips Magnus – flips i madh dhe djegës me shije të pasuruar kikirikësh prej 30%.

Stobi Flips Magnus

Extra Hot

Flipsi i madh dhe djegës që bën çdo gjë tjetër të duket e vogël, tani edhe me shije ekstra djegëse! Stobi flips Magnus – flips i madh dhe djegës me shije të pasuruar kikirikësh prej 30%.

Stobi Flips

me shije pice

Stobi Flips me shije pice është prodhim me cilësi të lartë, i krijuar si përzierje e shijes tradicionale mbresëlënëse të Stobi Flips-it me shijen moderne të picës.

Stobi Flips

me shije djathi

Stobi Flips me shije djathi është prodhim me cilësi të lartë, i krijuar si përzierje mbresëlënëse e shijes origjinale të Stobi Flips, të pasuruar me shije të parezistueshme të djathit më kualitativ.

Stobi Stiks

me shije keçapi

Stobi Stiks me shije keçapi ju ofrojnë kënaqësinë e shijes tani më të njohur, me kualitet dhe traditë të dëshmuar në përgatitjen e prodhimeve me kualitet të lartë të Vitaminkës.