Стоби Флипс

Стоби Флипс е производ со врвен квалитет, создаден преку совршен спој на пченкарен гриз, со прелив од мелена кикирика, сончогледово масло, сол и многу љубов.

Стоби Флипс

co вкус на пица

СтобиФлипс со вкус на пица е производ со врвен квалитет, создаден како спој на традиционалниот впечатлив вкус на СтобиФлипс и модерниот шмек на вкусната пица. 

Стоби Флипс

со вкус на сирење

Стоби Флипс со вкус на сирење е производ со врвен квалитет, создаден како спој на впечатливиот оригинален вкус на Стоби Флипс, зачинет со неодолив вкус на најдоброто сирење. 

Стоби Стикс

со вкус на кечап

Стоби Стикс со вкус на кечап ви го нудат задоволството на добро познатиот вкус, поддржан со докажаниот квалитет и традиција во изработка на високо квалитетни производи на Витаминка.