Brilijant

vaj i përzier për sallata

BRILIJANT vaji i përzier paraqet kombinim prej 60% të vajit të lulediellit dhe 40% të vajit të virgjër të ullirit dhe është shtojcë e përkryer e çdo sallate.

Brilijant

vaji i ullirit pomas

BRILIJANT vaji i ullirit pomas ka temperaturë të lartë të djegies prandaj përdoret shpesh gjatë gatimit, por dhe shija neutrale e bën dresing të përkryer për sallata.

Brilijant

Vaji i virgjër i ullirit

Brilijant Vaji i virgjër i ullirit është një nga vajrat më të shëndetshëm që është i pasur me shijen e vërtetë të ullinjve, acideve të lira yndyrore dhe paraqet shtojcë të shkëlqyer në përgatitjen e ushqimeve dhe salcave të shijshme.

Brilijant

vaj luledielli të lartë oleik.

Është prodhuar nga lloj i veçantë i farave të lulediellit, të prodhuara pikërisht për këtë qëllim, që të fitohet vaj me përmbajtje të lartë të acidit oleik në përbërjen e saj, pasi i njëjti ka përfitime të shumta për shëndetin e njeriut.

Brilijant

Vaji i rafinuar për gatim nga luledielli BRILIJANT është i pasur me acid yndyror esencial (linoleik) dhe është një nga burimet më të mira të vitaminës natyrale E (tokoferol), që e bën të njëjtin një nga vajrat më cilësor për gatim.

Brilijant

Omega 3

BRILIJANT Omega 3 vaji ushqimor paraqet vaj luledielli të pasuruar me Omega 3 acide yndyrore esenciale.