Vezë gazmore

Tradita, dashuria dhe shkathtësia i modelojnë prodhimet prej çokollate të Vitaminkës. “Vezët gazmore” prej çokollate të mbushura me masë lajthish janë çdo herë aty që të gëzojnë më të afërmit tuaj me shijen e tyre të rafinuar si dhe të sjellin buzëqeshje në fytyrat e tyre.

My chokos

My chokos – vezë prej çokollate të mbushura me krem qumështi dhe krispi 120 gr.