Витаминка секогаш еколошки одговорна компанија

Витаминка е општествено и еколошки одговорна компанија која посветено се грижи за животната средина, исполнувајки ги високите еколошки стандарди. Производство на електрична енергија од обновливи извори, рециклирање на големи количества различни материјали, донирање храна се само дел од нашите активности преку кои секојдневно придонесуваме за позелено и поздраво утре за сите нас.