Дедо Мраз и Светот на Биби се уште еден во низата семејни настани на Витаминка

Во пресрет на новогодишните празници, Витаминка организираше весел празничен настан за децата на своите вработени во кругот на компанијата. Покрај големиот број активности, присуството на популарната Биби од Светот на Биби, музика и омилените производи од Витаминка, најмалите имаа можност да се сретнат со Дедо Мраз кој донесе подарок пакетче за секое дете. Тие се сликаа со него и уживаа во магично шоу и во новогодишниот перформанс.

Витаминка продолжува со разни активности да биде семејно одговорна компанија и да ги негува традиционалните вредности, преку празнично дарување и потсетување на она што е навистина важно, луѓето и семејството.

Дедо Мраз и Светот на Биби