На 22.10.2023 за првпат во Прилеп се одржа – „ЧЕ трчаме!“ кој Витаминка годро го поддржа!

На 22.10.2023 за првпат во Прилеп се одржа спортски настан под слоганот „ЧЕ трчаме!“.

Витаминка беше горд поддржувач на овој настан кој собра голем број вљубенци во рекреативното трчање.

Покрај тоа, тим од наши вработени ја претставуваше компанијата и земаа учество во трката од 5 километри. Горди сме на нашите колеги кои сите успешно ја завршија трката!

Честитки за настанот и успехот на првото издание на Прилепскиот маратон, ви посакуваме овој настан да прерасне во традиција!

Че трчаме