Посета на јапонскиот амбасадор во Витаминка

Амбасадорот на Јапонија, Оцука Казуја денеска ја посети Витаминка. Во рамките на посетата, делегацијата имаше можност да се запознае со работата на компанија, деловните активности и производниот асортиман.

Директорите на продажните сектори за Домашен пазар Владимир Трпаноски и Извоз Љупчо Велески, ги запознаа амбасадорот и делегацијата со голем број проекти што ги реализира Витаминка во изминатиот период, фокусот на компанијата во делот на извозната политика и заложбите да биде пример за општествено одговорна компанија.