Sheqer vanilje

1kg

Për shije të përkryer të tortave dhe ëmbëlsirave tuaja, pasurojini të njëjtat me Sheqerin e vaniljes së Vitaminka Prilep dhe i njëjti do të japë notë të lehtë ekzotike me kualitet dhe shije të jashtëzakonshme që të mbetet në mëndje!

Sodë buke

1kg

Soda e bukës në variant pluhur, prodhuar sipas standardeve të larta të Vitaminkës, është prodhim me kualitet të lartë, i bërë nga përbërësit më të mirë dhe vjen në një paketim praktik për përdorim të thjeshtë!

Pluhur për pjekje

1kg

Për brumëra edhe më të shijshme në tryezën tuaj përdorni Pluhurin për pjekje të Vitaminka Prilep!

Piper i zi (i bluar)

1kg

Për të përgatitur ushqime të shijshme ju nevojiten përbërës kualitativ dhe natyral të cilit do ta pasurojnë shijen, prandaj mos harroni të hidhni Piper të zi të bluar të Vitaminka Prilep në ushqimet tuaja!

Limontoz

Prodhimet në pluhur të Vitaminkës janë përbërës të nevojshëm gjatë përgatitjes së një numri të madh të ushqimeve dhe desertëve.

Panko

Për freski dhe butësi të bukës dhe brumërave, për kohëzgjatje më të madhe dhe për përmirësimin e pamjes dhe shijes së tyre.