Keçap

i ëmbël

Keçapi i Vitaminkës është pjesa e shijshëm dhe e pandashme e të gjitha picave, sandviçëve, gatimeve të shtëpisë, pastave dhe specialiteteve të tjera.

Pica keçap

i ëmbël

Sa herë që dëshironi të përgatitni pica keni në dispozicion pica keçapin që është përbërës i përkryer i çdo specialiteti që nuk lë asnjeri indiferent.