Sintagma

Krem lajthish

Sintagma me krem lajthish është për të gjitha gjeneratat që dëshirojnë shije klasike të lajthisë.

Sintagma

Krem i bardhë qumështi

Nëse keni varësi të vërtetë nga çokollata dhe qumështi atëherë Sintagma e mbushur me krem të bardhë qumështi është zgjidhje e vërtetë për ju.

DIET

Çokollatë e zezë

Ndjeni përfitimet e çokollatës së zezë, e cila jo vetëm që ofron shije të shkëlqyer, por edhe ndikon pozitivisht në shëndetin tuaj.