Синтагма

крем лешник

Желбата да се направи квалитетно и добро чоколадо ги создаде млечните чоколада Синтагма од Витаминка кои се произведуваат со најсовремена технологија од одбрани и рафинирани состојки.

Синтагма

млечен бел крем

Желбата да се направи квалитетно и добро чоколадо ги создаде млечните чоколада Синтагма од Витаминка кои се произведуваат со најсовремена технологија од одбрани и рафинирани состојки.

Синтагма

јогурт и крем од јагода

Желбата да се направи квалитетно и добро чоколадо ги создаде млечните чоколада Синтагма од Витаминка кои се произведуваат со најсовремена технологија од одбрани и рафинирани состојки.

Синтагма

со корпоративно лого

Синтагма, млечно чоколадо 5 гр. е убаво и вкусно претставување на вашата компанија со корпоративно лого – минимум нарачка 10 000 парчиња.

Диет

темно чоколадо

Вкусот на вистинското чоколадо. Почувствувајте ги благодетите на темното чоколадо, кое не само што нуди одличен вкус, туку влијае и позитивно врз вашето здравје.

СИНТАГМА

КАКАО КРЕМ ЗА ТОРТИ

Нека вашата торта добие посебен, префинет вкус и шмек со Синтагма какао крем чоколадата за торти. Имајте го секогаш при рака во вашата кујна!