Витаминка го поддржа Детскиот музички фестивал “Весели Ѕвончиња by JANA”

Витаминка ја имаше таа чест да биде еден од спонзорите на најновото издание на Детскиот музички фестивал “Весели Ѕвончиња by JANA”.

Фестивалот, кој од страна на публиката е прогласен за “Модерен детски – светски бренд” се одржа на 28 јуни, во центарот на Охрид, на сцената кај ТЦ Амам, од 20 часот. Младите Охриѓанчиња имаа можност да се забавуваат на новите детски хитови, а воедно и да уживаат во подароци од Стоби Флипс.  Витаминка секогаш со неизмерна радост ги поддржува настаните посветени на децата и музиката и ќе продолжи да го прави тоа и во иднина.

Витаминка го поддржа Детскиот музички фестивал “Весели Ѕвончиња by JANA”