Витаминка традиционален спонзор на македонскиот театарски фестивал „Војдан Чернодрински”!

Со претставата „Хеда Габлер”, во продукција на Драмскиот театар од Скопје, започна 58. издание на македонскиот театарски фестивал „Војдан Чернодрински” кој се одржува во Прилеп.

Ова издание има богата и интересна програма од 11 претстави, а се одвива под мотото „Промени се, промени сè“.

Витаминка е верен, долгогодишен подржувач на фестивалот и на театарската уметност. Ве покануваме да уживате и вие во театарската програма на овогодинешниот фестивал.

 

Витаминка традиционален спонзор на македонскиот театарски фестивал „Војдан Чернодрински"!