Magnus Softy

со вкус на пченка

Magnus Softy со вкус на пченка е производ кој не е пржен, не содржи додадени конзерванси и вештачки бои.

Нов вкус за нови грицкачи и нови доживувања.

Magnus Softy

со вкус на путер

Новиот Magnus Softy со вкус на путер не е пржен, не содржи додадени конзерванси и вештачки бои.

Уживајте додека го грицкате нашиот нов вкус на Маgnus.

Стоби Магнус

Hot & Spicy

Голем и лут Флипсот кој прави сè друго да изгледа помало, отсега и во пикантно (луто) издание! Стоби Магнус- голем и лут флипс со збогатен вкус од 30% кикирики

Стоби Магнус

Extra Hot

Голем и лут Флипсот кој прави сè друго да изгледа помало, отсега и во екстра луто издание!