Bonitas

Tortilla

Anëtarë të rinj të Bonitas – Bonitas Tortilla dhe Bonitas Tortilla Extra Hot. Tortlia patatinat prodhohen mbi bazë të peletës nga misri.

Bonitas

Tortilla Extra Hot

Anëtarë të rinj të Bonitas – Bonitas Tortilla dhe Bonitas Tortilla Extra Hot. Tortlia patatinat prodhohen mbi bazë të peletës nga misri.