ПРАЛИНЕ

ЈАГОДА

Ново млечно чоколадо од Витаминка, полнето со јогурт крем со вкус на јагода.

ПРАЛИНЕ

МИКС

Mлечно чоколадо 60%, млечен крем 40% (шеќер , растителна маст(палма), сурутка во прав 16%, обезмастено млеко во прав 12%, млечна маст 2%, емулгатор: соја лецитин, арома ванилин).