ЛУНА ПРЕМИУМ

18% MЛЕКО

Луна премиум млечен крем направен со 18% млеко, без конзерванси. За вистинските љубители на бел крем.

Мармалад

од јагода

Мармалад од јагода, направен по највкусен рецепт, произведен од 55г. овошје во 100г. финален производ.

Компот

од праска

Компот од праска во природен сок кој може да се консумира во секое време и од сите генерации.

Мармалад

од цреша

Мармалад од цреша, направен по највкусен рецепт, произведен од 55г. овошје во 100г. финален производ.

Мармалад

од кајсија

Мармалад од кајсија, направен по највкусен рецепт, произведен од 55г. овошје во 100г. финален производ.

Витакрем

(кафен)

Витакрем (кафен) е првокласен производ кој ја освои детската фантазија и трпеза со својот неодолив вкус на лешник.

Мармалад

од праска

Мармалад од праска, направен по највкусен рецепт, произведен од 55г. овошје во 100г. финален производ.

Мармалад

од портокал

Мармалад од портокал, направен по највкусен рецепт, произведен од 55г. овошје во 100г. финален производ.