Marmelatë

nga luleshtrydhe

Marmelatë nga luleshtrydhe, e përgatitur sipas recetës më të shijshme, prodhuar nga 55 gr. fruta në 100 gr. prodhim final.

Marmelatë

nga qershia

Marmelatë nga qershia, e përgatitur sipas recetës më të shijshme, prodhuar nga 55 gr. fruta në 100 gr. prodhim final.

Komposto

prej pjeshke

Komposto prej pjeshka në lëng natyral që mund të konsumohet në çdo kohë dhe nga të gjitha gjeneratat.

Marmelatë

nga kajsia

Marmelatë nga kajsia, e përgatitur sipas recetës më të shijshme, prodhuar nga 55 gr. fruta në 100 gr. prodhim final.

Vitakrem

(i kafe)

Vitakremi (kafe) është produkt i klasit të parë që me shijen e saj të parezistueshme prej lajthish pushtoi fantazinë dhe tryezën fëmijërore.

Marmelatë

nga pjeshka

Marmelatë nga pjeshka, e përgatitur sipas recetës më të shijshme, prodhuar nga 55 gr. fruta në 100 gr. prodhim final.

Marmelatë

nga portokalli

Marmelatë nga portokalli, e përgatitur sipas recetës më të shijshme, prodhuar nga 55 gr. fruta në 100 gr. prodhim final.

Luna

krem qumështi

Për adhuruesit e mëdhenj të kënaqësive të vogla. Krem qumështi i Lunës me shijen e tij të ëmbël e zbukuron çdo ushqim!