Frutti jaffa soft cake

банана

Frutti jaffa soft cake е мек бисквит прелиен со вкусно желе од банана и сето тоа прелиено со квалитетно чоколадо. Претставува одличен деликатес за секоја прилика во секое време!

Frutti jaffa soft cake

ананас

Frutti jaffa soft cake е мек бисквит прелиен со вкусно желе од ананас и сето тоа прелиено со квалитетно чоколадо. Претставува одличен деликатес за секоја прилика во секое време!

Cake Up - LOOP

Јагода

Траен благ колач со овошен полнеж од јагода, прелиен со какао прелив.

Cake Up - LOOP

Банана

Траен благ колач со овошен полнеж од банана, прелиен со какао прелив.

Frutti jaffa soft cake

портокал

Frutti jaffa soft cake е мек бисквит прелиен со вкусно желе од портокал и сето тоа прелиено со квалитетно чоколадо.

Frutti jaffa soft cake

вишна

Frutti jaffa soft cake е мек бисквит прелиен со вкусно желе од вишна и сето тоа прелиено со квалитетно чоколадо.

Caramel biscuit

Совршено вкусни карамелизирани бисквити кои се топат во вашата уста и ве оставаат со чувство на задоволство.

Medo land

детски кекси

алите мечиња ќе го разиграат појадокот на вашите дечиња! Кексите Medo Land се одлична блага ужина за децата, а и за возрасните!

Мини Тина

Mini petit beurre “Tina” е нов производ во нашиот асортиман.

Melodi

Чоколадираното чајно пециво „Melodi“ е нов производ во нашиот асортиман.

Frutti jaffa soft cake

праска

Frutti jaffa soft cake е мек бисквит прелиен со вкусно желе од праска и сето тоа прелиено со квалитетно чоколадо.

Сарита

со млеко и мед

САРИТА е најновиот кекс произведен во „Витаминка“ после цели три години работа на испитувања и уходување на   неговата рецептура од страна на технолозите вработени во неа.

Frutti jaffa soft cake

малина

Frutti jaffa soft cake е мек бисквит прелиен со вкусно желе од малина и сето тоа прелиено со квалитетно чоколадо.

Сарита

со чоколадо

САРИТА е најновиот кекс произведен во „Витаминка“ после цели три години работа на испитувања и уходување на   неговата рецептура од страна на технолозите вработени во неа.

Сарита

со лешник и чоколадо

САРИТА е најновиот кекс произведен во „Витаминка“ после цели три години работа на испитувања и уходување на неговата рецептура од страна на технолозите вработени во неа.