Frutti jaffa soft cake

ananas

Frutti jaffa soft cake është biskotë e butë e lyer me pelte të shijshme ananasi dhe e gjithë kjo e mbuluar me çokollatë cilësore. Paraqet një delikatesë të shkëlqyer për çdo rast dhe në çdo kohë!

Frutti jaffa soft cake

banane

Frutti jaffa soft cake është biskotë e butë e lyer me pelte të shijshme bananeje dhe e gjithë kjo e mbuluar me çokollatë cilësore. Paraqet një delikatesë të shkëlqyer për çdo rast dhe në çdo kohë!

Sarita

mjaltë dhe qumësht

SARITA janë biskotat më të reja të prodhuara në “Vitaminka” pas tre vitesh të plota punë në hulumtime dhe adaptim të recetës së saj nga ana e teknologëve të punësuar për këtë qëllim.

Sarita

çokollatë

SARITA janë biskotat më të reja të prodhuara në “Vitaminka” pas tre vitesh të plota punë në hulumtime dhe adaptim të recetës së saj nga ana e teknologëve të punësuar për këtë qëllim.

Mini Tina

Mini petit beurre “Tina” është produkt i ri në asortimanin tonë.

Caramel biscuit

Biskota të karamelizuara të përkryera që shkrihen në gojë dhe ju lënë me shije kënaqësie.

Melodi

Biskotat e lyera me çokollatë “Melodi” janë produkt i ri në asortimentin tonë. 

Medo land

biskota për fëmijë

Arushat e vockla do ta zbukurojnë mëngjesin e fëmijëve tuaj! Biskotat Medo Land janë ushqim i ëmbël i shkëlqyer për fëmijët, por edhe të rriturit!

Sarita

lajthi dhe çokollatë

SARITA janë biskotat më të reja të prodhuara në “Vitaminka” pas tre vitesh të plota punë në hulumtime dhe adaptim të recetës së saj nga ana e teknologëve të punësuar për këtë qëllim.

Frutti jaffa soft cake

mjedër

Frutti jaffa soft cake është biskotë e butë e lyer me zhele të shijshme prej mjedre dhe e njëjta e mbuluar mе çokollatë cilësore.