Чоко Стоби

Dark & Chilli

Со големо задоволство ви го претставуваме новиот Чоко Стоби Dark&Chilli, со темно чоколадо и чили – комбинација на пикантен и сладок вкус на кој не може да се одолее. 

Чоко Стоби

Овој производ претставува екструдирано јадро од житарици прелиено со првокласно млечно чоколадо.

Чоко Стоби Хартс

Овој производ претставува екструдирано јадро од житарици прелиено со првокласно млечно чоколадо.

Чоко Стоби

бел

Овој производ претставува екструдирано јадро од житарици прелиено со првокласно млечно чоколадо.

Чоко Стоби

Rice

Choco Stobi Rice е еден од поновите производи во брендот Стоби кој претставува екструдирано јадро од ориз прелиено со првокласно млечно чоколадо.

Чоко Стоби

кокос

Choco Stobi Coconut е еден од поновите производи во брендот Стоби кој претставува одличен спој на кокос прелиен со првокласно млечно чоколадо.

Чоко Стоби

без шеќер

Следејќи ги светските трендови за редуцирање на шеќерите во производите, ние во Витаминка се трудиме да ги донесеме истите поблиску до нашите потрошувачи кои се грижат за внесот на шеќери.