Çoko Stobi

DARK & CHILLI

Me kënaqësi të veçantë ju paraqesim çoko stobi e ri Dark&Chilli, me çokollatë të zezë dhe çili – kombinim i shijes pikante dhe të ëmbël të cilës nuk do mund t’i rezistoni.

ÇOKO STOBI

ME SHIJE MJEDRE

Prodhim ÇOKO STOBI i ri ekskluziv i mbështjellë me çokollatë të bardhë me mjedër dhe bërthamë drithërash të shtrydhur.

Çoko Stobi

Ky produkt paraqet bërthamë me drithëra të shtrydhura të lyera me çokollatë qumështi të klasit të parë.

Çoko Stobi Harts

Ky produkt paraqet bërthamë me drithëra të shtrydhura të lyera me çokollatë qumështi të klasit të parë.

Çoko Stobi

i bardhë

Ky produkt paraqet bërthamë me drithëra të shtrydhura të lyera me çokollatë qumështi të klasit të parë.

Çoko Stobi Rajs

Choco Stobi Rice është një nga produktet më të reja të brendit Stobi që paraqet bërthamë me oriz të shtrydhur të lyer me çokollatë qumështi të klasit të parë.

Çoko Stobi

kokos

Choco Stobi Coconut është një nga produktet më të reja të brendit Stobi që paraqet një përzierje të shkëlqyer të kokosit të lyer me çokollatë qumështi të klasit të parë.

Çoko Stobi

pa sheqer

Duke ndjekur trendet botërore për reduktimin e sheqerit në produkte, ne në Vitaminka përpiqemi që t’i sjellim të njëjtat më afër konsumatorëve tanë që kujdesen për konsumin e sheqerit.