Чоко Стоби

Dark & Chilli

Со големо задоволство ви го претставуваме новиот Чоко Стоби Dark&Chilli, со темно чоколадо и чили – комбинација на пикантен и сладок вкус на кој не може да се одолее. 

Chokee

кикирики

Чоколадиран производ кикиритки односно чоколадирано јадро на кикиритка кое има префинет вкус за деца и возрасни кои знаат да уживаат.

Chokee

печен лешник

Чоколадиран производ печен лешник односно чоколадирано јадро на лешник кое има префинет вкус за деца и возрасни кои знаат да уживаат.

Чоко Стоби

Овој производ претставува екструдирано јадро од житарици прелиено со првокласно млечно чоколадо.

Чоко перлс

Чоколадизирани бисери се нови производи во чоколадната програма на Витаминка. 

Chokee

суво грозје

Чоколадиран производ суво грозје односно чоколадирано јадро на суво грозје кое има префинет вкус за деца и возрасни кои знаат да уживаат.

Чоко Стоби

бел

Овој производ претставува екструдирано јадро од житарици прелиено со првокласно млечно чоколадо.

Чоко Стоби

Rice

Choco Stobi Rice е еден од поновите производи во брендот Стоби кој претставува екструдирано јадро од ориз прелиено со првокласно млечно чоколадо.

Чоко Стоби

кокос

Choco Stobi Coconut е еден од поновите производи во брендот Стоби кој претставува одличен спој на кокос прелиен со првокласно млечно чоколадо.