Çoko Stobi

DARK & CHILLI

Me kënaqësi të veçantë ju paraqesim çoko stobi e ri Dark&Chilli, me çokollatë të zezë dhe çili – kombinim i shijes pikante dhe të ëmbël të cilës nuk do mund t’i rezistoni.

ÇOKO STOBI

ME SHIJE MJEDRE

Prodhim ÇOKO STOBI i ri ekskluziv i mbështjellë me çokollatë të bardhë me mjedër dhe bërthamë drithërash të shtrydhur.

Chokee

kikirikë

Prodhiim çoklollate me kikirikë përkatësisht bërthamë kikiriku me çokollatë me shije të rafinuar për fëmijë dhe të rritur që dinë të kënaqen.

Çoko Stobi

Ky produkt paraqet bërthamë me drithëra të shtrydhura të lyera me çokollatë qumështi të klasit të parë.

Drazhe çokollate

bajame

Drazhe çokollate me bërthamë bajamesh dhe shije të rafinuar për fëmijë edhe të rritur që dinë se çka duan.

Çoko Përls

Perlat e mbuluara më çokollatë janë produkti më i ri i programit për çokollata të Vitaminkës.

Chokee

lajthi të pjekura

Prodhim çokollate me lajthi të pjekura përkatësisht bërthama lajthish të mbuluara me çokollatë dhe me shije të rafinuar për fëmijë dhe të rritur që dinë se çka duan.

Çoko Stobi Harts

Ky produkt paraqet bërthamë me drithëra të shtrydhura të lyera me çokollatë qumështi të klasit të parë.

Chokee

rrush i thatë

Prodhim çokollate me rrush të thatë përkatësisht bërthamë e rrushit të thatë të mbuluar me çokollatë dhe me shije të rafinuar për fëmijë dhe të rritur që dinë se çka duan.

Çoko Stobi

i bardhë

Ky produkt paraqet bërthamë me drithëra të shtrydhura të lyera me çokollatë qumështi të klasit të parë.

Çoko Stobi Rajs

Choco Stobi Rice është një nga produktet më të reja të brendit Stobi që paraqet bërthamë me oriz të shtrydhur të lyer me çokollatë qumështi të klasit të parë.

Drazhe çokollate

aroni

Drazhe çokollate me bërthamë aronie dhe shije të rafinuar për fëmijë edhe të rritur që dinë se çka duan.

Çoko Stobi

kokos

Choco Stobi Coconut është një nga produktet më të reja të brendit Stobi që paraqet një përzierje të shkëlqyer të kokosit të lyer me çokollatë qumështi të klasit të parë.

Çoko Stobi

pa sheqer

Duke ndjekur trendet botërore për reduktimin e sheqerit në produkte, ne në Vitaminka përpiqemi që t’i sjellim të njëjtat më afër konsumatorëve tanë që kujdesen për konsumin e sheqerit.