Stobi Flips

Stobi Flips është produkt me cilësi të lartë, i krijuar me përzierje të përsosur të grizit të misrit, me mbushje të kikirikëve të bluar, vajit të lulediellit, kripës dhe dashurisë të madhe.

GRITZ

salted pretzels

Çibuk të rinj të kripur në formë gjevreku të Vitaminkës, të shijshëm për të gjitha moshat në situata nga më të ndryshmet 🙂

Stobi Flips

Magnus Hot & Spicy

Flipsi i madh dhe djegës që bën çdo gjë tjetër të duket e vogël, tani edhe me shije pikante (djegëse)! Stobi flips Magnus – flips i madh dhe djegës me shije të pasuruar kikirikësh prej 30%.

GRITZ

çibuk

Shkopinj të rinj të kripur nga Vitaminka, të shijshëm për të gjitha moshat në situata nga më të ndryshmet 🙂

Stobi Flips Magnus

Extra Hot

Flipsi i madh dhe djegës që bën çdo gjë tjetër të duket e vogël, tani edhe me shije ekstra djegëse! Stobi flips Magnus – flips i madh dhe djegës me shije të pasuruar kikirikësh prej 30%.

Stobi Flips

me shije pice

Stobi Flips me shije pice është prodhim me cilësi të lartë, i krijuar si përzierje e shijes tradicionale mbresëlënëse të Stobi Flips-it me shijen moderne të picës.

Stobi Flips

me shije djathi

Stobi Flips me shije djathi është prodhim me cilësi të lartë, i krijuar si përzierje mbresëlënëse e shijes origjinale të Stobi Flips, të pasuruar me shije të parezistueshme të djathit më kualitativ.

Bonitas

Tortilla

Anëtarë të rinj të Bonitas – Bonitas Tortilla dhe Bonitas Tortilla Extra Hot. Tortlia patatinat prodhohen mbi bazë të peletës nga misri.

Stobi Stiks

me shije keçapi

Stobi Stiks me shije keçapi ju ofrojnë kënaqësinë e shijes tani më të njohur, me kualitet dhe traditë të dëshmuar në përgatitjen e prodhimeve me kualitet të lartë të Vitaminkës.

Bonitas

Tortilla Extra Hot

Anëtarë të rinj të Bonitas – Bonitas Tortilla dhe Bonitas Tortilla Extra Hot. Tortlia patatinat prodhohen mbi bazë të peletës nga misri.